Nyheder og aktiviteter - Nytårskur 2017/18

Tirsdag d. 9. januar 2018

Invitation til nytårskur 2017/18

Kære medlemmer.


Her på året første uger er der tradition for i Danmark at invitere til nytårskur henover januar måned. Det er ikke blot i OverDanmark, men også i foreninger rundt omkring i landet. Det er en tradition beboerforeningen godt vil følge op på, da kur betyder at mennesker mødes, og over et lille glas med kage udveksler synspunkter og gode ønsker for fremtiden.


Vi vil derfor godt inviterer jer til nytårskur: Fredag den 12. januar fra kl.17.00 til 18.30 i Galleri Ewald, Søndersognsvej 101, Svensmarke.

 

Vi har valgt dato og tidspunkt så også de medlemmer der ikke bor her fast, vil have mulighed for at deltage i arrangementet. Det er gratis, alle er velkommen og man møder bare op.


Vi har ladet os fortælle, at der er tradition for, at der på sådan en festlig aften bliver holdt en lille tale. Derfor har vi inviteret Anette Tenberg der koordinator på projektet: Biosfære Møn.

Baggrunden for projektet er, at FN organisationen Unesco har udnævnt Møn og de omliggende øer, Bogø, Farø og Nyord samt det farvand der samler området, til Danmarks første biosfære område, fordi Møn anerkendes for sin enestående natur, og for at skabe balance mellem mennesker og natur.

 

Da det er helt i forlængelse af beboerforeningens målsætning om, at arbejde for en bæredygtig udvikling for mennesker og natur i vores område, samt at vi med samme bagrund støtter op om Dark Sky-Møn og Nyord samt den mønske vandrerute Camønoen, syntes vi, at det var naturligt at invitere Anette og vi glæder os til hendes orientering og snakken efterfølgende, samtidig med at vi ønsker hinanden Godt Nytår - 2018.


Med venlig hilsen
- og med håbet om at vi ses.

 

Bestyrelsen
Beboerforeningen: De Søndre Byer.