Nyheder og aktiviteter - Maleriudstilling i Det Gamle Karetmagerhus

Fredag d. 21. juli 2017

Maleriudstilling i Det Gamle Karetmagerhus

 

Charlotte Rønsbøl, Bissinge

Charlotte Rønsbøl, Bissinge udstiller blomsterbilleder i kulturstedet: Det Gamle Karetmagerhus, Holtegårdsvej 13, Bissinge 4780 Stege.

Kulturstedet er et lokalt sted hvor den lokale beboerforeningen afholder udstillinger med værker af kunstnere og kulturudøvere som bor i en af de fire landsbyer (Bissinge, Ll. Bissinge, Tøvelde og Svensmarke) som tilsammen bærer betegnelsen De Søndre Byer på Møn.

 

Charlotte Rønsbøl som har boet i Bissinge siden 2004 har udstillet sine værker mange steder rundt omkring på Møn, bl.a. kan man for øjeblikket se hendes mallerier på galleri Pakhuset Klintholm havn. Men her bliver det en særudstilling, kun med hendes værker - og kun med blomsterbilleder.

 

Hun skriver om sig selv. Jeg startede i det små med akrylmaling, men i de sidste par år er jeg gået over til oliemaling. Jeg bliver inspireret af naturen i og omkring Møn og mine mange ferier på Phillippinerne. Her tager jeg foto af det jeg ser så jeg har en ide om motivet - men ofte bliver det noget helt andet når billedet er færdigt.

Til udstillingen i Det gamle Karetmagerhus har jeg koncentreret mig om at vise blomstermotiver, som specielt har inspireret mig de senere år. Billederne på udstillingen kan købes.

 

Udstillingen åbnes Søndag den 23.juli 2017 fra kl. 13.00 til 17.00 i kulturstedet Det Gamle Karetmagerhus Holtegårdsvej 13, Bissinge 4780 Stege. Herefter vil udstillingen kunne ses fredage, lørdage og søndage frem til den 5.august 2017

Beboerforeningen: De Søndre Byer - levende landsbyer vil være vært ved et lille traktement i forbindelse med åbningen.

 

Udstillingen er gratis og alle er velkommen. Så læg søndagsturen rundt om Bissinge og oplev et levende lokalsamfund.