Tidligere aktiviteter - Maj 2012: Katte, piger og damer i Tøvelde forsamlingshus

Tirsdag d. 1. maj 2012

Katte, piger og damer i Tøvelde Forsamlingshus

 

”Katte, piger og damer”, det er temaet som Anna‐Lise Wendler, har valgt til sin udstilling af billeder som åbner tirsdag den 22.maj 2012 fra kl. 19.00 til 21.30 i Tøvelde forsamlingshus Søndersognsvej 52, 4780 Stege. Der er gratis adgang,

alle er velkommen. 

Anna-Lise Wendler

Anna‐Lise Wendler er uddannet grafisk tegner og har her i sin tredje alder bosat sig på Møn, hvor hun har indrettet sig i Tøvelde med eget atelier. Her
bruger hun fantasien og farvepaletten. Hun arbejder både med akryl på lærred og akvarel og motiverne er naturalistiske, abstrakte og naivistiske.

 

Udstillingen er den anden i en række udstillinger, hvor Beboerforeningen: De Søndre Byer og Tøvelde forsamlingshus er gået sammen om at stille bagvæggen i forsamlingshuset til rådighed for forskellige lokale kunstnere i en måned. Her vil de kunne udstille og fortælle om deres arbejde og værker. Den første udstiller var Ursula Munch‐Petersen med Hærvejens Tidstavle, som er blevet set af omkring 350 mennesker.

Udstillingen er en del af synliggørelsen af hvad der sker indenfor erhverv, kunst og kultur i De Søndre Byer og støttes af Vordingborg kommune og Landdistriktspuljen.