Tidligere aktiviteter - Februar 2012: "Forsamlingshuset" i Tøvelde Forsamlingshus

Onsdag d. 1. februar 2012

 "Forsamlingshuset" i Forsamlingshuset

 

Teaterforeningen Bøgestrømmen og beboerforeningen: De Søndre Byer præsenterer mandag den 27.februar 2012 kl. 19.30 teaterforestillingen ”Forsamlingshuset” i Tøvelde forsamlingshus, Søndersognsvej 52, 4780 Stege.

 

Teaterforeningen Bøgestrømmen

Baggårdsteatret i Svendborg har lavet forestillingen, som dels er en forestilling om liv, mærkedage og lokalt fællesskab, og dels et kulturprojekt der skal sætte fokus på udviklingen i de små landsbyer hvor forsamlingshuset traditionelt har været et vigtigt samlingspunkt.

 

I gennem 4 fester, en barnedåb, en konfirmation, et bryllup og en begravelse følger vi en række mennesker, hvis skæbner vikles sammen med hinanden og med forsamlingshuset og dermed bliver deres historie en Danmarkskrønike.

 

Forestillingen markerer starten på et nyt kulturelt samarbejde med det formål
at få teatertilbud ud til De Søndre Byer, som en del af de kulturelle arrangementer som afholdes i Tøvelde forsamlingshus.

 

Forestillingen er dramatiker Julie Maj Jakobsens bud på et samfundskritisk og poetisk eventyr om fællesskabets huse – rammerne om en demokratisk tradition hvor ordet er frit, og hvor der må forsamles til en hver anledning.

 

Rollerne spilles af skuespillerne Martin Geertz og Line Bie Rosenstjerne med Minna Johanneson som instruktør.

Billetter kan købes på www.teaterforeningen.dk og hos Bøger og papir, Storegade 12 Stege.