Tidligere aktiviteter - Januar 2013: Dig, Mig, Darwin og dumheden

Lørdag d. 5. januar 2013

Samarbejdet mellem Teaterforeningen Bøgestrømmen, Beboerforeningen: De Søndre Byer og Tøvelde forsamlingshus fortsætter i 2013 med 2 forestillinger.  
 
Der lægges ud med et underholdende stand‐up show, som henvender sig til forældre,
bedsteforældre, teenage børn og børnebørn som gerne vil underholdes, få et godt grin og have noget med hjem at tænke og snakke om. Forestillingens eneste medvirkende og idemand Mads Keiser kalder stykket for Tango med Charles hvor han med udgangspunkt i Darwins teori og vores genetiske fællesskab med chimpansen, tager os med på en humoristisk og sjov rutsjetur gennem menneskets fantastiske udvikling fra abe‐menneske til X‐faktor.
 
Mads Keiser har i mange år arbejdet med en blanding af stand–up comedy, foredrag og populærvidenskab. Dette stykke rummer det hele og stiller bl.a. spørgsmålet: Hvorfor har vi så travlt med at dyrke dumheden og hylde dummenikkerne  ‐ og er Paradise hotel bare beviset på, at Darwin tog fejl!
 
Forestillingens spilles fredag den 25.januar 2013 kl. 19.30 i Tøvelde forsamlingshus,
Søndersognsvej 52, 4780 Stege. Billetter bestilles/købes på www.teaterforeningen.dk hvor der også er mulighed for at bestille teatermenu.