Tidligere aktiviteter - September 2011: Sensommerfest

Lørdag d. 3. september 2011

Invitation til sensommerfest

 

Så er det tid til sensommerfest – og trænger vi ikke til at feste oven på den sommer?

Tøvelde forsamlingshus og beboerforeningen arrangerer igen i år en sensommerfest.

Det sker lørdag den 17.september 2011 kl.18.00 til 01.00 i Tøvelde forsamlingshus, Søndersognsvej 52.

 

Festen består af en velkomstdrink, 3 retters menu (Kold kogt laks pyntet med rejer, buffet med rosastegt oksefilet m/champignon, faseret kalkun og glaseret skinke hertil en grønsagsterrine, mixed salat samt 2 slags kartofler og sauce, hjemmeslavet is og kaffe og småkager) samt musik, fællessang og dans. Drikkevarer skal man selv købe i forsamlingshuset.

 

Det koster 150 kr. pr. person at deltage, men er du/I medlemmer af beboerforeningen koster det 100 kr. pr. person (2 personer pr. husstand) da bestyrelsen har besluttet at give et tilskud på 50 kr. pr. person i anledning af beboerforeningens 10 års fødselsdag.

 

Tilmelding skal ske til enten:

Mogens Bengtsson te. 5581 1499 eller mail: karetmagerhuset@dlgmail.dk

eller til              

Merete Jørgensen te. 5581 8155 eller mail: cirkeline57@ofir.dk

Senest mandag den12.september 2011

Plancheudstilling

 

Som optakt til sensommerfesten præsenterer beboerforeningen en plancheudstilling om De Søndre Byers historie, udvikling og seværdigheder.

 

Udstillingen består af 7 plancher (100 X 140 cm) omhandlende landsbyerne, beboerne, landskabet, landbruget, handel og erhverv, fest og fritid samt kulturminder og seværdigheder.

 

Præsentationen foregår i Tøvelde forsamlingshus fredag den 16.september 2011 fra kl. 18.00 til 20.00. Her er gratis adgang og alle er velkommen. Der er mulighed for at købe kaffe/kage og drikkevarer.

 

I forbindelse med udstillingen inviterer vi alle børn (i alle aldre)som bor i De Søndre Byer til en konkurrence, hvor det gælder om at lave en tegning af det sted du bor, dit hus, din have, landskabet omkring dig, dine dyr – eller hvad du nu syntes, skrive dit navn og alder på tegningen og tage den med på udstillingen. Der er en præmie til alle der deltager – god fornøjelse.

Vi håber din mor og far fortæller dig om konkurrencen.