Tidligere aktiviteter - Aktivitetskalender for juli - oktober 2011

Tirsdag d. 5. juli 2011

 

 

Sommersøndag i haverne

Beboerforeningen har genoptaget vores tidligere aktivitet "Søndag i haverne", dog nu med den ændring, at dem der lægger have til vil give et lille oplææg om deres virksomhed, opgaver og produkter.

Arrangementerne er gratis, og der vil blive serveret kaffe, kage, øl og vand undervejs.

 

Søndag d. 24. juli kl 14-16 er det hos Karen Syberg og Poul Erik Munk Nielsen, Søndersognsvej 90, Svensmarke, der vil fortælle om deres forlag Munk & Syberg (www.munksyberg.dk).

 

Søndag d. 7. august kl 14-16 er det hos Ton Vermeer, Søndersognsvej 96, Svensmarke, der sammen med Lies, Kim og Stefan vil fortælle om deres virksomhed Team StaySail (www.staysail.eu).

 

Kunstudstilling i Tøvelde Forsamlingshus

Torsdag den 4. - lørdag den 6. august udstiller kunsterneren Jeanette Christjansen, Bissinge, sine billeder i Tøvelde Forsamlingshus i forbindelse med Beboerforeningens projekt "Liv i landsbyerne - erhverv, kunst og kultur".

 

Fernisering af plancheudstilling

Fredag den 16. september kl 15-17 er der fernisering i Tøvelde Forsamlingshus på Beboerforeningens plancheudstilling over De Søndre Byers historie og udvikling. Plancheudstillingen er en del af vores projekt "Liv i landsbyerne - erhverv, kunst og kultur".

 

Sensommerfest bliver 10 års jubilæumsfest

Lørdag den 17. september kl 18-? er traditionen tro Sensommerfest i Tøvelde Forsamlingshus. Sensommerfesten arrangeres som sædvanligt i samarbejde med forsamlingshuset, men vil i år afholdes som 10 års jubilæumsfest for  Beboerforeningen.

 

Ordinær Generalforsamling og 10 års jubilæum

Tirsdag den 27. september kl 19-21 afholdes Beboerforeningens ordinære generalforsamling i Tøvelde Forsamlingshus. Generalforsamlingen vil også stå i 10 års jubilæets tegn.

 

Erhvervsmesse og æblepresning

Lørdag den 22. og søndag d. 23. oktober afholdes den anden Erhvervsmesse kombineret med mulighed for at få presset årets høst af æbler. Messen er en del af beboerforeningens projekt "Liv i landsbyerne - erhverv, kunst og kultur".