Tidligere aktiviteter - Januar 2011: Udstilling af erhverv, foreninger og kunst i Tøvelde Forsamlingshus

Mandag d. 10. januar 2011

Udstilling af erhverv, foreninger og kunst i Tøvelde Forsamlingshus 

 

Foto: Tom Axelsen, AFFS: Tøveldestenen i vinterklæder og fuldmåneskær

Det kan godt være at De Søndre Byer, som består af landsbyerne Bissinge, Ll. Bissinge, Tøvelde og Svensmarke, bliver betragtet som en del af UdkantsDanmark.
Det kan også godt være, at vi som borgere bliver behandlet som om vi er det.
Men vi vil godt vise overfor os selv , og andre, at der er liv i vores landsbyer.

 

Derfor arrangerer Beboerforeningen: De Søndre Byer en udstilling om virksomheder, foreninger samt kunst og kultur i vores område. Det foregår søndag den 23.januar 2011 fra kl.10.00 til 14.00 i Tøvelde Forsamlingshus, Søndersognsvej 52 4780 Stege

Alle er velkommen, og der er gratis adgang.

 

Virksomhederne er ChiDai, som vil vise og sælge produkter fra det fjerne østen. Forlaget Munk og Syberg vil præsentere sig og sælge egne bøger. Snedkerfirmaet Koral vil vise og give tilbud på tømrer- og snedkerarbejde, og eventfirmaet Staysail vil fortælle og præsentere deres tilbud indenfor turisme og fritidsaktiviteter.


Foreningerne er Beboerforeningen: De Søndre Byer, Gymnastikforeningen, De søndre Byers Foredragsforening, Tøvelde Forsamlingshus og Astronomisk Forening for Sydsjælland. De vil fortælle om deres forening og aktiviteter, og der vil være mulighed for at tegne medlemskab. Lokale kunstnere vil fremvise deres værker, og der vil ligge forskelligt informationsmateriale fra andre virksomheder og kunstnere, som ikke har mulighed for at være til stede på udstillingen.

 

Arrangementet er en del af Beboerforeningen: De Søndre Byer's projekt: De Søndre Byer , kunst, kultur og erhverv, som er støttet af Vordingborg kommune.

 

Så læg weekendturen rundt om forsamlingshuset, oplev udstillingen, få en snak med udstillerne og køb eventuel nogle af de udstillede produkter. I forsamlingshusets stue kan man købe og nyde kaffe/the og kage samt øl og vand.

 

Foto: Tom Axelsen, AFFS: Tøveldestenen i vinterklæder og fuldmåneskær